Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » 2016 Europa Cup 10 nye spillere
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

2016 Europa Cup 10 nye spillere

7. Jan 2016 08:04, trojermedtryk

Der er et par måneder, den største fodboldturnering i Europa Cup 2016 er ved at begynde, behøver du allerede udarbejde en billige fodboldtrøjer til at understøtte dit yndlingshold. Mange spillere er det første gang i den europæiske Cup stadion. Lad os nu tage et kig

01- Bell

Wales tidligt i kvalificerende første runde etape har været gruppespillet, mens ace spillere i Wales 10 kvalifikationskampe Bell scorede syv mål og har to assists, da holdet fik 11 point.

02- Sigurdsson

Island De europæiske indledende gruppe A, hvor ansigtet af Tjekkiets, Holland, Tyrkiet og andre fjender, som er de tre mål fra Sigurdsson, at den islandske hold så tidligt etablere en gunstig situation i gruppespillet.

03-Hazard

Belgien deltager for første gang efter et bortfald af 16 år, Hazard som Belgien playmaker, selv om den første gang bære hans Hazard 10 trøje 15/16 og vises i den europæiske Cup, men opleves efter VM og mange andre store begivenheder, og holdet har mange talentfulde spillere, Belgien i den nuværende europæiske Cup har en stor fordel.

04-David Alaba

Østrig De europæiske indledende 9 sejre og 1 præstation er meget stærk, 17-årige vil blive udvalgt til landsholdet for første gang repræsentanter for Østrig Alabama vil først spille i den europæiske Cup.

05-Ramsey

 

Wales kan kvalificere sig til 2016 European Cup sidste løb, Arsenal midtbanespiller Ramsey har også mulighed for at være vidne til denne store øjeblik af walisisk fodbold, til næste års Europa Cup, Ramsay sagde endda defensiv back fodbold i Wales vil blive en europæisk tophold nødt til ansigt en stor trussel.

Tags

Relaterede