Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » Adidas udgivet X15.1 Tech Pack fodboldstøvler
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

Adidas udgivet X15.1 Tech Pack fodboldstøvler

15. Mar 2016 07:56, trojermedtryk

billige fodboldstøvler bære på fodboldstjerner kaldet støvler, og nu er blevet en vigtig bekymring Aspect fans uden kampresultater. For nylig Adidas udgivet X15.1 Tech Pack fodboldstøvler.

De nye Fetch Pack fodboldstøvler til den endelige version af Adidas X15.1 bragte fantastiske udseende. Den kombinerer en syntetisk version X15.1 udseende og kænguru læder overdel.

De nye Adidas Predator fodboldstøvler Etch Pack kænguru læder fodboldstøvler kombineret med hvide øvre og guld Adidas varemærke. Begge sider af X-Cage er hvide, mens indersiden af ​​den trykte mønster ved guld og sort gitter sammensat af forskellige størrelser. Collar, snørebånd og ydersål er rene og hvide.

Teknisk set de nye fodboldstøvler Adidas X15.1 Etch Pack introducerer et nyt element. Det er interessant, når denne Adidas fodboldstøvler baseret på syntetisk version X15.1 udseende, men vil blive ændret til syntetisk øverste opskalere blødt kænguru læder. X-bur og den almindelige udgave af det samme, men også for Techfit krave materiale.

De limited edition udsalgspris X15.1 Etch Pack fodbold sko lidt højere end den almindelige udgave, og har været noteret den 14. marts 2016.

soccer shoes

Tags

Relaterede