Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » Barcelona billige fodboldtrøjer 2016
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

Barcelona billige fodboldtrøjer 2016

19. Jan 2016 07:50, trojermedtryk

2015-16 sæsoner Barcelonakan beskrive som scoring maskine. Deres tilstand er også at få bedre og bedre. Så længe de dukker op altid vi kan se en masse fans slid billige fodboldtrøjer til at støtte dem.

For nylig "Aspen" lavet en statistik: La Liga i denne sæson har der været 55 sanktioner, modtog Barca i alt 10 sanktioner, ligaen rangeret første, der strider yderligere 19 teams i rød og blå, der ikke får en straf.

Den anden får en straf er Ewald, Sevilla og Real Madrid, både få fem straf. Real Madrids fem sanktioner anvendes af C Ronaldo, Portugal angriber scorede fire mål, Athletic Bilbao er sæson fleste hold gav modstanderne en straf, Eli Southworth gav modstandere af sæsonen fra straffesparkspletten i de første seks kampe mod Barcelona. Og Sporting Gijon er rangeret sekund.

Så vi kan se Barcelona er fortjent vi køber en Barcelona trøjer 2016 til støtte dem.

 

Barcelona vandt en straf beløb mere end Real Madrid, hvilket er dobbelt end Real Madrid. Benitez havde beskyldt juryen af ​​to hold af retshåndhævende dobbeltmoral, den tidligere Real Madrid træner, og nu ser det ud til at sige, er ikke falsk.

Tags

Relaterede