Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » Champions League-finalen sammenfatning Madrid derby
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

Champions League-finalen sammenfatning Madrid derby

5. May 2016 08:01, trojermedtryk

Efter Real Madrid bære deres fodboldtrøjer 1-0 vinder Manchester City, de med held kvalificere sig til finalen, som er historien om Real Madrid 14. i Champions League-finalen. I de foregående 13 finaler, Real Madrid 10 vundne, tre gange runner-up.

Real Madrid sidste modstander er Atletico Madrid; de to parter har haft spillet i 2014 Champions League-finalen, endelig Real Madrid 4-1 sejr over Atletico Madrid vinder.

Og efter min mening, hvis du er en fodboldfans så er du nødt forberede en Real Madrid trøje til at støtte dem. Uanset hvem der vinder de alle helt.

 

To år senere, de to hold mødes igen i Champions League-finalen, og dette er måske skæbne. To år, enten Real Madrid eller Atletico Madrid har haft nogen småpenge, så hvem bliver dette års europæiske konge, fuld af ukendte og usikkerhed. Som C Luo sagde efter kampen, at: .. "Dette er det sidste chance for at vinde begge sider er det samme som vi mødes igen, jeg er meget glad, fordi de er også det spanske hold, hvilket beviser niveauet af dagens La Liga Atleticos endelig har altid været meget speciel. "

Tags

Relaterede