Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » Obama: Min datter håber at se Messi meget
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

Obama: Min datter håber at se Messi meget

24. Mar 2016 07:51, trojermedtryk

Messi fans over hele verden, siger jeg, så længe du er en fan af Messi, end du skal have en Messi Barcelona trøjer 2016. Alle Messi fans håber at se deres idol - Messi. Men de kan være en smule frustrerende, fordi selv datter af den amerikanske præsident Barack Obama, ønsker at se Messi undlod at gøre det.

For nylig den amerikanske præsident Barack Obamas besøg Argentina. Da Obama sagde besøg i Argentina, hans datter ledsaget ham til Argentina, i håb om at se nogle berømtheder Argentina. Nogle af dem gør det, men nogle af dem undlod at gøre det

Obama sagde: "Selvfølgelig vil jeg bragte min datter her, så de kan opleve den skønhed og vitalitet i Buenos Aires, og nu ønsker de at se Messi, men jeg kan ikke arrangere sådan noget."

Så Messi fans travlt med at købe en Messi 10 trøje 15/16 for at støtte ham.

 

Messi øjeblikket følges af den argentinske landshold forbereder VM-kvalifikationskampe; Obama er vanskeligt at opnå dette ønske om at hjælpe sin datter. Men USA vil være vært for Copa America denne sommer, hundrede år, og Obamas datter vil være i stand til at deltage i åbningsceremonien sammen med sin far, og selv har mulighed for at mødes med Messi på tæt hold.

Tags

Relaterede