Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » PSG League Cup forsvar begynder
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

PSG League Cup forsvar begynder

17. Dec 2015 07:59, trojermedtryk

Hvis du kan lide fodbold så skal du have mere end én billige fodboldtrøjer, er afgørende. Lad mig fortælle dig nogle fodbold nyheder. Paris Saint-Germain vil overveje deres prioriteter, som de begynder at forsvare deres franske League Cup krone, når de vært Saint-Etienne i de sidste 16 på onsdag.

De rekordhøje fem-time vindere udvidet deres ubesejrede start på den hjemlige sæson med en 5-1 flugt af Lyon på søndag, der strakte PSG føring i toppen af ​​Ligue 1 til en enorm 17 point.

Sidste sæson PSG bære deres Paris Saint Germain PSG trøjer 2016 og vandt en rent bord af indenlandske trofæer, som omfattede en 4-0 prygl af Bastia i Liga Cup-finalen, men deres sult efter Champions League herlighed dette udtryk kan påvirke deres formuer i indenlandske kopper.

 

PSG blev parret med Chelsea i lodtrækningen om de sidste 16 på mandag, den tredje år i træk i siderne har mødt i knockout fase med Blanc siger tilbage i September, at kapitalen klub kan have til at "give slip" på en af ​​de indenlandske konkurrencer til at prioritere Europa.

Tags

Relaterede