Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » Rooney på grund af knæskade skal hvile anden måned
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

Rooney på grund af knæskade skal hvile anden måned

12. Mar 2016 08:10, trojermedtryk

Manchester United er nu underpræsterende i alle konkurrencer, spillerne moral er ikke meget godt. Men som en loyal fan, hvad vi kan gøre, er at købe et billige fodboldtrøjer til at støtte dem.

Mange fans ser frem til kaptajnen Rooney kan vende tilbage så hurtigt som muligt, men nu dette ønske ikke kan gå i opfyldelse. Ifølge "Daily Mirror" rapporterede, at Rooneys knæskade opsving ikke er tilfredsstillende, kan han derefter hvile en måneds tid.

Sikke en trist nyt, betyder det, at vi kan se ham bære hans Rooney 10 trøje 15/16 og hastighedsovertrædelser i fodboldbanen.

 

Manchester United blot 0-2 tabte til Liverpool i Europa League, dårlig promotion situation. Red Devils kun rangeret sjette i ligaen, håber at konkurrere om top fire er meget små. Manchester United i denne weekend vil indvarsle West Hams FA Cup-kamp. For den skrantende hold, det er en stor test. Trods kritikken fortsatte, men Van Gaal insisterede på, at jeg stadig egen filosofi og stil er meget effektiv, mener han Manchester Uniteds vigtigste dilemma nu er for mange skader.

Tags

Relaterede