Smartlog v3 » billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born » US landshold 2017 Gold Cup speciel trøje
Opret egen blog | Næste blog »

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

billige fodboldtrøjer|fodboldtrøjer born

US landshold 2017 Gold Cup speciel trøje

3. Jul 2017 11:08, trojermedtryk

I det kommende nye VM-år, den amerikanske fodboldhold hold for at være fast besluttet på holdningen af ​​verdensmesterskabet til lejligheden, Nike og US Football Association (USSF) i fællesskab lanceret en særlig landsholdstrøje 2017 for holdet at deltage i 2017 i Nordamerika og Caribien Cup Gold Cup. Ind i verdens mest kendte elementer i USA, den nye trøje for at vise amerikansk fodbolds stil, samt fast beslutsomhed, styrke og selvtillid.

I den lokale tid den 1. juli til en amerikansk hold og Ghana hold opvarmning match, den amerikanske hold for første gang at bære denne trøje debut.

Den nye USA Trøje 2016 har de mest autentiske amerikanske designelementer, lyse røde og marineblå striber i hele kroppen, med obsidian blå ærmer. Som en af ​​de vigtigste nationale elementer i USA er den sarte femkantede stjerne fuld af krop, og den hvide femkantede stjerne er udvidet fra skulderen til manchetten.

 

Som før skal den nye trøje indenfor og udenfor begge sider honorere landet for at ære logoet. På bagsiden af ​​kraven står "USA", og indersiden af ​​manchetten er vævet med "1 Nation", "1 Team".

 

Tags

Relaterede